Lukas Engell solgt til Middlesbrough FC

Lukas Engell solgt til Middlesbrough FC

Amagerdrengen Lukas Engel er solgt fra Silkeborg IF til engelske Middlesbrough FC for et tocifret millionbeløb i kroner.

“Det er en kæmpe drengedrøm for mig at spille i England, og Middlesbrough FC er en traditionsklub, som jeg er stolt over at få chancen hos. Jeg har ikke haft travlt med at skifte fra SIF, da jeg har haft det rigtig godt i klubben både på og uden for banen, men da Middlesbrough FC henvendte sig, kunne jeg mærke, det trak i mig. Men det er vemodigt at forlade en skøn klub og et fremragende omklædningsrum. Mine holdkammerater har været fantastiske, og jeg skylder dem en stor tak for i høj grad at have været med til at gøre dette drømmeskifte til virkelighed”, udtaler Lukas Engel.

Engel har tidligere spillet i Kastrup Boldklub, Fremad Amager og Vejle.

Share