Uafgjort i sæsonens andet opgør for FC St. Pauli

Uafgjort i sæsonens andet opgør for FC St. Pauli

Sæsonen første hjemmekamp i Anden Bundesliga på Millerntor stadion i Hamburg sluttede 0-0 for FC St. Pauli. Modstanderen var Fortuna Düsseldorf. Kampen bød på masser af offensivt spil af begge klubber, det var intens stemning men altså ingen mål.

Hjemmeholdet fik Karol Mets vist ud i det 83. minut, og måtte altså slutte kampen med blot ti spillere på banen.

Danske Andreas Albers startede på bænken, men blev skiftet ind i det 81. minut, og fik dermed sin anden kamp for FC St. Pauli.

De to klubber har nu begge fire point efter de to indledende kampe.

Ingen kampstart blev afholdt et minuts stilhed for at ære en arbejder, der døde i en ulykke på Millerntor den 25. juli.

29,546 tilskuer var på plads på Millerntor.

Vidste du at i 2003 var FC St. Pauli rykket helt ned i Regionsligaen, den tredjebedste række i Tyskland, og måtte spille der i fire år. I 2007 lykkedes det at rykke tilbage til Anden Bundesliga, og efter tre sæsoner rykkede St. Pauli op i den bedste række. Her blev det dog blot til en enkelt sæson. Siden har FC St. Pauli befundet sig i Anden Bundesliga.

Share