FCK skal møde polske Rakow Czestochowa om Champions League plads

FCK skal møde polske Rakow Czestochowa om Champions League plads

Efter den dramatiske sejr over tjekkiske Sparta Prag skal de danske mestre FC København nu møde polske Raków Częstochowa i en direkte duel om en plads i Champions League gruppespillet. Kampene skal spille i Polen den 22. august og returopgør i Parken i København den 30. august.

Raków Częstochowa sendte tirsdag cypriotiske Aris Limassol ud af Champions League med en samlet 3-1-sejr. 

Det blev et kæmpe drama, da FCK tirsdag aften besejrede Sparta Prag i den tjekkiske hovedstad. FCK kom foran efter 15 sekunder spil ved Jordan Larsson. Hjemmeholdet kom dog langsomt tilbage i kampen, og Veljko Birmancevic udlignede ti minutter før tid. I overtiden kom Sparta Prag foran både 2-1 og 3-2, men det endte 3-3 og FC København vandt siden straffespartskonkurrencen.

Share