FCKs målmand solgt til Wolfburg

FCKs målmand solgt til Wolfburg

Fra sommeren 2024 skal FC Københavns nuværende mål, polske Kamil Grabara, spille for tyske Wolfsburg. Grabara kom til den danske mesterklub og har været med til at vinde to mesterskaber og spille klubben i Champions League to gange.

”Kamil har gjort sig fortjent til et stort skifte til en af de største ligaer i Europa via sine præstationer og professionalisme for FCK, og han har haft et stort ønske om at komme til Bundesligaen som næste skridt i karrieren,” udtaler klubbens sportsdirektør Peter Christiansen.

For Kamil Grabara er udsigten til en sæson mere med Parken som hjemmebane særdeles positiv.

”Jeg tror ikke altid, at folk forstår, hvor stor pris, jeg sætter på at stå i F.C. Københavns mål,” siger Kamil Grabara.

“Det er en klub, som passer godt til mig, og jeg tror også, at mange synes, at jeg passer godt til den. Derfor betyder det også meget for mig at efterlade et aftryk her. Så ingen skal være i tvivl om, at jeg vil give alt for F.C. København, så længe jeg er her, og først derefter handler det om Wolfsburg.”

For FCKs cheftræner Jacob Neestrup er modellen med et salg næste sommer optimalt for truppen. ”Kamil er en stor profil for os, og vi har store ambitioner denne sæson både i Danmark og internationalt,” siger Jacob Neestrup.
“Det giver ro, at Kamil fortsat er en del af holdet, og vi ved, at han vil give alt for, at vi lykkedes, for han stiller sig aldrig tilfreds med mindre end det optimale.”

Share