FC St. Pauli nærmer sig toppen i Anden Bundesliga

FC St. Pauli nærmer sig toppen i Anden Bundesliga

Med en sejr lørdag hjemme på Millerntor på 3-1 over storklubben Schalke 04 har FC St. Pauli fra Hamburg spillet til op på andenpladsen i Anden Bundesliga, og er ovenikøbet en plads over lokalrivalerne fra Hamburger SV.

Marcel Hartel scorede til 1-0 og 2-1 i henholdsvis kampens 21. og 57. minut. Det første på straffe. Carlo Boukhalfa gjorde det tl 3-1 i overtiden. Danske Andreas Albers blev skiftet ind i kampens 60. minut og har spillet alle syv kampe i denne sæson. Dermed har FC St. Pauli hentet 13 point i de første syv kampe i Anden Bundesliga, og er altså på andenpladsen, kun overgået af Fortuna Düsseldorf.

Lørdag skal St. Pauli møde Hertha Berlin på udebane.

Der var udsolgt på Millerntor til lørdagens kamp. 29.546 tilskuere var mødt frem og skabte en elektrisk atmosfære. Vidste du at stadionet ligger lige midt i det hårdt belastet St. Pauli kvarter tæt på berømte Reeperbahn. Millerntor blev bygget i 1962, og havde på dette tidspunkt plads til 32.000 tilskuere. Senere blev kapaciteten reduceret til omkring 20.000 af sikkerhedsmæssige grunden. Flere gange har Millerntor gennemgået ændringer og renoveringer. Den største renovation skete i 1988, da FC St. Pauli skulle spille i Første Bundesliga.

Stadionet har også være benyttet til andre ting end fodbold. I 1988 optrådt musikeren Prince på stadion.

Området hvor stadionet ligger blev i øvrigt første gang benyttet til sport kort efter Første Verdenskrig. 

Share