FC St. Pauli i front af ligaen efter udebanesejr

Kultklubben FC St. Pauli har fået en super start på sæsonen i den tyske anden bundesliga. Lørdag aften fortsatte de succesen med en 2-1 sejr ud over Hertha Berlin.

St. Pauli fører nu ligaen, dog med sammen antal point, 16, som de store lokalrivaler fra Hamburger SV, der lørdag vandt 2-1 hjemme over Fortuna Düsseldorf.

Johannes Eggestein bragte St. Pauli foran i første halvleg. Marcel Hartel gjorde det til 2-0 efter 74 minutter. Derry Scherhant reducerede for Berlin-klubben syv minutter før tid.

Danske Andreas Albers blev indskiftet i anden halvleg.

Hele 66.113 tilskuere overværede kampen. Det var første gang i 33 år, at FC St. Pauli vandt over Hertha Berlin i Berlin.

Vidste du at FC St. Paulis cheftræner Fabian Hürzeler blot er 30 år. Han overtog jobbet i december efter et par år som assistent. Og viste du at holdets anfører er 30-årige australske Jackson Irvine, der tidligere har spillet flere år i skotsk fodbold, har været på det skotske U19-landshold, men som senior valgte at spille for Australien. Irvine vendte lørdag tilbage efter en længere skadepause.