FCK lejer skotsk landsholdsspiller i Nottingham Forest

FCK lejer skotsk landsholdsspiller i Nottingham Forest

De danske mestre F.C. København har lejet forsvarsspilleren Scott McKenna af Nottingham Forest F.C. på en aftale for resten af sæsonen. Dermed skifter den skotske landsholdsspiller Premier League ud med Superligaen i det kommende halve år.
 
27-årige Scott McKenna kom til Nottingham Forest fra Aberdeen i 2020 og har spillet mere end 100 kampe for klubben og foreløbigt 33 A-landskampe for Skotland.

”Jeg ser det som en rigtig god mulighed for mig. F.C. København er en internationalt anerkendt klub, som altid spiller med om titlerne, og som har vist sig fantastisk flot frem internationalt.”

“Jeg glæder mig virkelig til at møde holdet og komme med på træningslejren, som er et perfekt afsæt for mig i forhold til at komme hurtigt ind i gruppen, og jeg vil gøre mit yderste for at mesterskabet ender i København igen,” siger Scott McKenna.

Share