Brøndby IF henter belgisk forsvarsspiller

Brøndby IF henter belgisk forsvarsspiller

Den 27-årige belgiske defensive spiller, Jordi Vanlerberghe, skifter med øjeblikkelig virkning fra den belgiske klub KV Mechelen til Brøndby IF på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2027. 

“Først og fremmest er jeg utrolig glad for at skifte til Brøndby IF, som er en af landets største klubber og har en fantastisk fanbase. Efter en hel karriere hjemme i Belgien er det mit første skifte udenlands, så derfor har det også været ekstra vigtigt for mig, at jeg følte, at det var det rigtige – og der har jeg kunnet mærke gennem vores samtaler, at Brøndby IF’s og mine ambitioner matcher perfekt. Så jeg er glad for at være kommet hertil, og nu ser jeg frem til at møde mine holdkammerater og komme i gang på træningsbanen”, udtaler Jordi Vanlerberghe.

Jordi Vanlerberghe har spillet hele sin karriere i Belgien, hvor han først og fremmest har repræsenteret KV Mechelen med 183 officielle kampe, men også Club Brügge og KV Oostende.

Det er ligeledes blevet til 29 ungdomslandskampe for Belgien, heriblandt fem for det belgiske U19-landshold, hvor Vanlerberghe blandt andet spillede en landskamp mod Tyskland, hvor den tidligere Brøndby profil Hany Mukthar var at finde på det tyske U19-landshold.

Share