WorldTour-rytter vender tilbage til Ballerup ovenpå styrt

WorldTour-rytter vender tilbage til Ballerup ovenpå styrt

Casper Pedersen nåede kun at køre en dag som Par nr. 7 i DBCs 3-dagesløb i november før et styrt sendte ham ud af løbet. Men nu vender WorldTour-rytteren tilbage til Ballerup Super Arena, da han er på startlisten i det klassisk 100 km parløb ved DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel den 28. december.

“Det bliver godt at komme tilbage til Ballerup og vise publikum, at jeg er tilbage efter mit styrt ved 3-dagesløbet. Det bliver et virkelig stærkt felt, men jeg tror på at jeg kan gøre mig gældende helt i front”, lyder vurderingen fra Casper Pedersen.

Casper Pedersen er 26 år. Han har de seneste fire år kørt på WorldTour teamet Team DSM. Fra årsskiftet skal han køre for Soudal-Quick Step. Han blev U23 europamester i Herning i 2017, og vandt samme år første etape af PostNord Danmark Rundt. I 2020 debuterede han i Tour de France med blandt andet en femteplads på 14. etape. Senere på året vandt han klassiske Paris-Tours. Pedersen er desuden tidligere U19 verdensmester i omnium.

På startlisten i parløbet over 100 km er også de olympiske mestre i parløb, Lasse Norman og Michael Mørkøv, Paris-Roubaix vinder Dylan Van Baarle og verdensmesteren i pointløb Yoeri Havik, de stærke danskere Matias Malmberg og Niklas Larsen samt hollændere Vincent Hoppezak og Maikel Zijlaard. Flere store profiler vil blive præsenteret de kommende dage.

Ved DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel køres 100 km parløb for herre elite, løb for kvinde elite samt en talentløb og løb for Mini-ryttere.

Foto: Jesper Skovbølle.

Husk at få bestilt dit eksemplar af den nye bog, Par nr. 7 – Dannebrog på fire hjul på dette link.

Share