Viktor Axelsen er anden finalist til titlen som Årets Sportsnavn 2022

Viktor Axelsen er anden finalist til titlen som Årets Sportsnavn 2022

Viktor Axelsen har vundet stort set alt i badmintonsporten i 2022, og med en status som verdens suverænt bedste badmintonspiller er han nomineret til prisen som Årets Sportsnavn 2022.

Viktor Axelsen har i årenes løb vundet stort set alt, hvad der er at vinde. I 2022 har den altdominerende dansker heller ikke set sig over skulderen. Han har vundet VM-guld, EM-guld, All England, Indonesia Open, Indonesia Masters, Malaysia Open, French Open og i søndags vandt han for fjerde gang sæsonfinalerne, som runder badmintonåret af, og som kun har deltagelse af de allerbedste spillere fra året, der gik.

Verdens bedste Viktor’ har smashet sit navn ind i den danske og internationale badmintonhistorie, og den forsvarende indehaver af titlen som Årets Sportsnavn er endnu engang med i finaleløbet om den fornemmeste sportspris i Danmark, som uddeles af DIF og Team Danmark. Hvis den høje fynbo vinder Årets Sportsnavn 2022, så vil det være et hattrick, da han også vandt prisen i 2021 og 2017.

Udover Viktor Axelsen blev Jonas Vingegaard i sidste uge afsløret som finalist til titlen som Årets Sportsnavn 2022. Den sidste af de tre finalister til sportens mest prestigefyldte pris offentliggøres i den kommende uge, og vinderen kåres ved ’SPORT 2022’, der sendes live på DR1 fra Jyske Bank Boxen i Herning 7. januar 2023.

Share