Forsvarende europamestre kommer til Danmark mellem jul og nytår

Forsvarende europamestre kommer til Danmark mellem jul og nytår

De blev verdensmestre i både 2018 og 2019 og er forsvarende europamestre. Tyskerne Roger Kluge og Theo Reinhardt sejrede i august, da europamesterne i parløb blev kørt i München. Den 28. december deltager i de i 100 km parløb ved DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel. Dagen efter kører de Grand Prix Odense.

“Det bliver et virkeligt stærkt felt til det klassiske 100 km parløb. Vi har både de olympiske mestre, europamesterne, Paris-Roubaix vinderen, verdensmesteren i pointløb og rigtig mange andre stærke ryttere til start. Vi håber på stor opbakning for det bliver en stor nytårsfest”, lyder det fra DBC Ballerups formand Bjarne Kratholm.

Kluge har i sin karriere blandt andet også vundet 6-dagesløb i Berlin, Rotterdam og Amsterdam samt en etape i Giro d’Italia. Reinhardt er blandt andet noteret for en række EM-medaljer i holdforfølgelse og udskilningsløb.

Ved DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel køres 100 km parløb for herre elite, løb for kvinde elite samt en talentløb og løb for Mini-ryttere.

Par nr. 7 i herrenes 100 km parløb bliver de olympiske mestre Michael Mørkøv og Lasse Norman. Den hollandske Paris-Roubaix vinder Dylan Van Baarle skal køre sammen med verdensmesteren i pointløb Yoeri Havik. Arrangørerne vil i den kommende tid præsentere flere store profiler til løbet.

Husk at få bestilt dit eksemplar af den nye bog, Par nr. 7 – Dannebrog på fire hjul på dette link.

Share