2024-udgave af populær cykelbog kommer til maj

2024-udgave af populær cykelbog kommer til maj

Den 21. maj udkommer den 2024-udgave af bogen De Danske CykelHelte.

Bog er fortællingen om de største danske cykelpræstationer fra 1968 og frem til nu. Fra Ole Ritters timerekord og Leif Mortensens medaljer, over den danske Tour de France-dominans i 1990’erne, Rolf Sørensens klassikertriumfer, Matti Breschels VM-medaljer og så alle de store banetriumfer, blandt andet Lasse Normans OL- guld i 2012 og til Mads Pedersen verdensmesterskab og Jonas Vingegaards første Tour de France-sejr. En næsten uvirkelig udvikling. Det lille rød-hvide land mod nord er en af verdens bedste cykelnationer.

Bogen udkom oprindeligt i 2015, men er opdateret til 2024. Så du får det hele med i denne udgave.

Den Danske CykelHelte er skrevet af Kenneth Møller Kristensen, der har været tæt på cykelsporten i omkring 25 år. Han har i tolv år været tilknyttet Danmarks Cykle Union som redaktør og pressechef. Han har været pressechef for det københavnske 6-dagesløb, fungeret som ekspertkommentator på blandt andet Viasat, har skrevet artikler til en lang række medier, er cykelsportsredaktør for Lex.dk og er ejer og redaktør af Danmarks første cykelwebsite, www.cyclingworld.dk, samt en række andre cykelsportssites. I alt har han skrevet ti bøger om cykelsport.

Share