Ny cheftræner i Sønderjyske

Ny cheftræner i Sønderjyske

Sønderjyske, der spiller i den danske 1. division, har fået ny cheftræner. 40-årige Thomas Nørgaard har underskrevet en kontrakt med Sønderjyske Fodbold, der løber frem til sommeren 2025.

Thomas Nørgaard har senest været assistenttræner i den tjekkiske storklub Sparta Prag, og han har god erfaring fra den hjemlige fodboldscene, hvor han blandt andet har været cheftræner i AB, B.93 og Lyngby Boldklub i 3F Superligaen.

“Jeg er meget glad for aftalen med Sønderjyske Fodbold, og jeg ser allerede frem til at komme i gang efter nytår. Jeg har fået et utroligt godt indtryk af klubben i de samtaler, vi har haft, og det hele har forløbet meget professionelt. Det er en klub, som er i gang med et spændende projekt, og jeg glæder mig til at blive en del af det. Først og fremmest er det et projekt, hvor der er en klar strategi omkring, hvor man vil hen, og hvilken vej man vil gå. Det er en klub, hvor man i den seneste periode har fået for lidt ud af det potentiale, der er tilstede. Der er en naturlig forventning om, at Sønderjyske Fodbold skal rykke op i 3F Superligaen, og den ambition og det projekt er både attraktivt og realistisk.”, lyder det fra Thomas Nørgaard.

Share