Fremad Amager reddet fra konkurs af nye ejere

Fremad Amager reddet fra konkurs af nye ejere

NordicBet liga klubben Fremad Amager kan efter en kaotisk periode nu endelig ånde lettet op – klubben er reddet på målstregen af ejerkredsen bag selskabet Velkommen A/S.

Det betyder, at de nu tidligere amerikanske ejere Joshua Wallace og Richard Finger, ikke længere har ejerskab over klubben, som nu er overgået til danske ejere via energiselskabet Velkommen A/S, der har til huse lokalt på Amager.

Med overtagelsen fra de nye ejere kan lønnen dermed udbetales til de 60 medarbejdere hos fodboldklubben.

Thomas Søgaard-Andersen, der er direktør i selskabet bag, udtaler: ”Helt til en start skal vi takke klubbens kreditorer for deres samarbejde omkring en fælles god langsigtet løsning, hvilket har været en del af årsagen til at vi kunne lykkedes med den her redning. Det giver nu et pusterum til at hjælpe klubben videre og give noget ro på de interne linjer hos Fremad Amager. Lige nu og her er det væsentligt med tryghed, stabilitet og ro på. Sidst men ikke mindst håber vi på en stor opbakning til holdet i Sundby Idrætspark fredag aften, så alle spillere og trænere kan få et stort rygstød, En stor og vigtig nyhed for alle i og omkring klubben, der efter fire år med udenlandske ejere, kan få ønsket opfyldt om lokalt ejerskab.

CEO Allan Ravn udtaler:”Med tanke på en rigtig kaotisk tid i løbet af de seneste måneder, er det her en befriende information at kunne sende ud. Fremad Amager Elite er reddet fra en truende konkurs, og nu er det vigtigt at der kommer ro på. Alle ansatte, fans og sponsorer kan ånde lettet op efter en turbulent måned, hvor fokus har været at kunne få klubben på nye hænder. Det er en stor og vigtig dag, og jeg er sikker på at den her meddelelse bliver taget rigtig godt i mod på Amager. Der skal lyde en stor tak til alle involverede undervejs for at have bidraget til den her vigtige redning af klubben,”Med de her fantastiske nyheder vil der nu blive fokuseret på kampen i morgen, som det første.I løbet af den kommende tid vil den nye ejerkreds indlede det store arbejde omkring sammensætningen af en langsigtet og bæredygtig strategi for klubben, hvor økonomisk stabilitet kommer i første række.Indtil da, vil der ikke være yderligere kommentarer fra gruppen bag overtagelsen.

Husk at du kan købe dine sportsbøger via www.sportsbog.dk.

Share