Fysisk træner fra Fremad Amager til Polen

Fysisk træner fra Fremad Amager til Polen

Efter to og et halvt år i jobbet som fysisk træner i Fremad Amager, har Mathias Marker valgt at takke ja til en stor og spændende udfordring i en ny klub i udlandet. Der venter ham et nyt job pr. 01. oktober hos den polske storklub, Lech Poznań.

”Det har været fantastisk med to og et halvt år som en del af Fremad Amager, hvor jeg har lært rigtig meget. Der er nogle mennesker i klubben, som har haft stor betydning for min udvikling og dermed givet mig muligheden for at afprøve mig selv i udlandet. Det er svært at tage afsked med både kolleger og klubben i det hele taget, men jeg er samtidig også rigtig spændt på, hvad der venter mig i Lech Poznań, som er en rigtig stor klub i Polen. Jeg kommer til at følge Fremad rigtig tæt, og ønsker klubben alt det bedste,” slutter Mathias Marker.

Share