Tidligere FCK-spiller ansat i Fremad Amagers talentakademi

Tidligere FCK-spiller ansat i Fremad Amagers talentakademi

Brasilianske César Santin tilknyttes som angrebstræner i talentakademiet hos Fremad Amager. Santin spilllede 220 kampe for FC København og scorede 84 mål.

Akademichef, Philip Hansen, er stolt over at kunne tiltrække César som individuel træner, og er sikker på at han kan bidrage til udviklingen med hans store erfaring fra egen klubkarriere:

”Vi er altid opmærksomme på, hvordan vi kan udvikle Akademiet og alt det omkringliggende. Efter nogle samtaler med César i forhold til en rolle hos AC Amager Academy, fandt vi frem til en rigtig god model for vores talenter og ikke mindst ham selv. Han kommer med en rigtig stor erfaring fra professionel fodbold, og havde styr på, hvor målet stod. Vi er overbevist om at han kan hjælpe med at tilføre nogle fremskridt for vores spillere. Han er derudover rigtig ærgerrig efter selv at lære mere i trænerfaget, og udvikling vitalt for alle ansatte hos os. På Akademiet skal både spillere, trænere og ledere være opsat på at udvikle kompetencerne. Et stort velkommen til César,”.

Share