OL 2021 er indledt

OL 2021 er indledt

Fredag eftermiddag dansk tid gik det danske OL-hold ind på Det Olympiske Stadion i Tokyo anført af de to fanebærere Sara Slot Petersen og Jonas Warrer. Efterfølgende blev den olympiske flamme tændt på et desværre tilskuertomt olympisk stadion, og flammen brænder nu frem 8. august.

Sara Slott Petersen, den ene fanebærer, siger: ”Jeg synes, det var en fed oplevelse, men det gav da også et lille stik i hjertet at se de tome tribuner. Det er jo atletikstadion, vi går ind på, som er min arena, og det rammer mig måske ekstra. Men generelt var det en fantastisk følelse at bære den danske fane.”

Jonas Warrer, som også var fanebærer, udtaler: ”Det var super at bære Dannebrog sammen med Sara. Vi havde smugtrænet lidt nede i gangen, hvor vi ventede, så vi kunne få flaget til at vaje flot. Det gik vist ok. Det var en kæmpe oplevelse.”

Formanden for DIF og Danmarks Olympiske Komité, Hans Natorp, deltog også i åbningsceremonien:

”Jeg vil ønske alle vores atleter et kæmpe held og lykke med deres deltagelse i de kommende lege.  Alle ved, at udfordringerne har stået i kø omkring dette OL, så det glæder mig usigeligt, at vi nu er i gang. Vores fantastiske og hårdtarbejdende sportsfolk har kæmpet det meste af deres liv for at nå hertil, og jeg er sikker på, at OL bliver fyldt med ’magic moments’ for såvel atleterne som alle sportsentusiaster, der følger med. ”

Share