Oddset klar med dokumentar om Frank Onyeka efter skiftet til Premier League

Oddset klar med dokumentar om Frank Onyeka efter skiftet til Premier League

Den tidligere FC Midtjylland-spiller fortæller i et nyt format om et misset klubskifte og en hård, men kærlig barndom.

I det seneste halve år har Oddset fulgt fodboldspilleren Frank Onyeka, der netop er skiftet fra FC Midtjylland til Premier League-klubben Brentford.

Det arbejde er nu klar til at blive præsenteret i et nyt minidokumentarformat fra Oddset, hvor du kommer helt tæt på den nigerianske fodboldspiller og Oddset-partner FC Midtjylland.

“Det nye format med unikt indhold fra Oddset er et forsøg på at bringe seeren ind bag kulissen og give et sjældent indblik i, hvordan en fodboldklub fungerer”, fortæller Mikkel Liechti, der er senior brand manager hos Oddset.

“Der er flere lignende projekter på vej, hvor vi går et skridt tættere på fodboldspillerne- og klubberne”, fortsætter han.

Misset klubskifte satte sindene i kog
I minidokumentaren med 23-årige Frank Onyeka kan du blandt andet høre ham fortælle om barndommen i Nigeria, hvor han fik kærligheden at føle, når han valgte at prioritere fodbolden.

Du kan høre nøglepersoner i FC Midtjylland fortælle om Frank Onyekas kontante start på tiden i klubben, hvor han blev kendt som Frank Frispark.

Og så kan du høre blandt andre FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein fortælle om de overvejelser, der førte til, at Frank Onyeka ikke fik lov til at skifte klub, da muligheden var der allerede for et år siden.

Det sidste førte til en hård snak mellem Onyeka og Steinlein.

“Vi er glade og stolte over produktionen som vi har bidraget til i samarbejde med Oddset, med vores fælles ambition om at lade FC Midtjyllands og fodboldfans generelt komme tættere på klubben og spillerne”, fortæller Morten Andreasen, branding og marketing manager i FC Midtjylland.

Du kan se Frank Onyeka-dokumentaren på Oddset hjemmeside, hvor du også kan finde en række podcasts.

Se filmen her: https://www.youtube.com/watch?v=gr40xcKhTvc

Share