Vingegaard-feber tager fart

Vingegaard-feber tager fart

Jonas Vingegaard har medvind på både landevejen og blandt Oddsets spillere i årets Tour De France.

Inden start på tourens 18. etape er der stor tiltro til Jonas Vingegaard blandt spillere på Oddset. Det kan ses på indskuddene på dagens etape, hvor cirka 30 procent, og dermed allerflest, bliver sat på Vingegaard. 

Til sammenligning er kun 12 procent af alle indskud kommet ind på storfavoritten til at vinde Tour De France, Tadej Pogacar. 

Der har generelt været en enorm stor interesse for årets Tour blandt Oddsets spillere, og det er flere år siden, der er modtaget så mange indskud på etapevinderspil. 

”Vi kan se en tendens på Oddset, at spillerne allerhelst vil spille på danskere, der klarer sig godt, som Jonas Vingegaard gør i øjeblikket. Mit bud er, at dagens etape bliver en topscore mht. indskud,” siger Produktspecialist i Danske Spil Jeppe Helbo Jensen. 

Med et odds 6,00 på Jonas Vingegaard, får du pengene seks gange igen, hvis han vinder dagens etape. 

”Vi forventer, at han igen i dag vil køre med om sejren. Bjergetapen i går, som er den type etaper, der passer Jonas Vingegaard bedst, er også klart den etape, hvor tiltroen til ham er størst. Det forventer vi også vil være tilfældet i dag på 18. etape, der også slutter opad, efter de lige inden har forceret Col du Tourmalet,” siger Jeppe Helbo Jensen.

Det er dog ikke kun etapesejre, spillerne tror, Vingegaard kan hive hjem.

”Jonas Vingegaard er vores næststørste favorit til at vinde Tour de France. Men det er usandsynligt, at han kan slå Tadej Pogacar, og derfor giver han inden start på 18. etape odds 25 til at vinde Tour de France, mens Pogacar giver odds 1,03,” siger Jeppe Helbo Jensen.

Til gengæld giver får du kun pengene 1,15 gange igen i vinderspillet, hvor Tadej Pogacar ikke er med, for at gøre det mere interessant at spille på en vinder, hvilket indikerer troen på en podieplads til Vingegaard blandt oddsets spillere.

Share