HB Køge skriver med rutineret engelsk back

HB Køge skriver med rutineret engelsk back

HB Køge har sikret sig forstærkning til bagkæden. Ny spiller i truppen er den 28-årige højreback Jon Flanagan, der har en fortid i klubber som Liverpool FC og Rangers FC, og som står noteret for en enkelt kamp på det engelske A-landshold.

“Vi har længe haft Jon Flanagan på vores liste over prioriterede emner til spillertruppen, og er glade for at vi er blevet enige om en aftale. Jon er en hurtig, fysisk stærk og hårdtarbejdende back, der kommer med masser af erfaring fra blandt andet Liverpool og Rangers. Han kommer med noget fart, masser af fysik, og en beslutsomhed i sit spil, som vi glæder os til at få gavn af”, lyder det fra HB Køge-direktør Per Rud, der fortsætter:

“Vi er naturligvis opmærksomme på, at Jon Flanagan ikke har spillet så meget det seneste år, men han er i god form, og Daniel Agger har blandt andet indhentet rigtig fine referencer på ham fra Steven Gerrard i Rangers. Daniel kender også selv Jon Flanagan og hans kvaliteter fra deres fælles fortid i Liverpool, og vi tror på, at Jon Flanagan kan gå hen og blive en profil her i klubben.

Jon Flanagan har fået en kontrakt der løber de kommende to år. Han overtager trøjen med nummer 2 på ryggen.

Fakta om Jon Flanagan
Født: 1. januar 1993
Tidligere klubber: Liverpool FC // Burnley // Bolton // Rangers // RSC Charleroi
Udvalgte hold: 5 ungdomslandskampe og 1 A-landskamp for England

Share