Vejle-profil i tvivl om nationsvalg

Vejle-profil i tvivl om nationsvalg

Vejles 17-årige stortalent Wahid Faghir har afghanske rødder, og kan vælge at spille fodboldlandskampe for enten Danmark og Afghanistan. Ifølge ritzau er Faghir, der lige nu er en del af det danske U21-landshold, fortsat i tvivl om hvilken nation han skal vælge.

“Jeg træffer et valg ud fra, hvad der er bedst for min udvikling som fodboldspiller. På nuværende tidspunkt er jeg med U21-landsholdet, og jeg fokuserer bare på at gøre det godt her. Så må vi tage det til den tid, hvis jeg bliver udtaget til de forskellige landshold”, udtaler Faghir ifølge ritzau.

Spilleren har været i kontakt med det afghanske fodboldforbund, men er ikke blevet lovet noget. Han har repræsenteret Danmark på U16-, U17- og U18-landsholdene.

Share