Jakob Poulsen ny assistenttræner i Viborg FF

Jakob Poulsen ny assistenttræner i Viborg FF

Tophold i 1. division, Viborg FF, har ansat tidligere topspiller Jakob Poulsen som ny assistenttræner med særligt fokus på individuel udvikling.

“Det har været en lang proces med løbende samtaler siden oktober, og vi synes, at det er det rette tidspunkt nu. Jakob har virkelig ønsket at blive en del af VFF, og samtidig ser vi nogle rigtig spændende trænerkompetencer hos ham, så vi tror selvfølgelig meget på, at det bliver et godt match. Vi er ikke en klub, der er konkurrencedygtig på lønninger, men vil gerne konkurrere på træningsmiljø og udviklingsmuligheder. Det er vi glade for, at Jakob også kan se muligheder i, og samtidig ser vi at Jakobs kompetencer kan hjælpe os”, udtaler sportschef Jesper Fredberg.

37-årige Jakob Poulsen sluttede sin aktive karriere i sommeren 2020 efter et ophold hos australske Melbourne Victory. En lang karriere, der startede i Esbjerg og bl.a. bød på 390 kampe i Superligaen, 35 A-landskampe og optrædener for hollandske Heerenveen og franske AS Monaco. Nu er tiden inde til et nyt kapitel som træner i Viborg FF.

“Jeg er først og fremmet rigtig glad og stolt over at få chancen her. Viborg er en stor klub med en lang historie i dansk fodbold, og jeg har især de seneste par år set en rigtig spændende og positiv udvikling i klubben, som jeg gerne vil være en del af, og som jeg tror på, at jeg kan bidrage yderligere til. Som spiller har jeg været i flere andre klubber, men nu skal jeg skrive et nyt kapitel som træner, og her ser jeg Viborg som en rigtig god mulighed. Jeg er topmotiveret for at bevise mig i en rigtig spændende klub, og jeg håber på, at jeg kan bidrage til, at vi sammen når næste niveau. Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang sammen med spillerne og resten af staben”, lyder det fra Jakob Poulsen.

Share