Tour de France-vinder vandt det 56. Tirreno-Adriatico

Tour de France-vinder vandt det 56. Tirreno-Adriatico

Slovenske Tadej Pogačar blev via fjerdeplads på tirsdagens afsluttende enkeltstart over 10,4 km samlede vinder af det 56. Tirreno-Adriatico. UAE Team Emirates-rytteren blev slået med 13 sekunder af etapevinder Wout Van Asert fra Jumbo Visma, der blev nr. to i klassementet.

“Jeg er meget tilfreds med dagens indsats og med denne succes. Efter UAE Tour, her jeg nu også vundet Tirreno-Adriatico. Hvilken fantastisk start på sæsonen. Nu kan jeg nyde et par dage med hvile”, sagde Tadej Pogačar efter triumfen.

“Det var en hård etape, selvom den var kort. Jeg har forbedret min enkeltstart over de seneste år. Jeg er meget glad for denne sejr med næste alle verdens bedste enkeltstartsrytetre til start. Det er første gang, jeg har satset på klassementet i et etapeløb, og je blev kun slået af Tour de France-vinderen. Det vil jeg prøve mere af i fremtiden, men indtil nu vil jeg have klassikerne som mål”, løse det fra Wout van Aert efter etapen.

Share