Aab har solgt Jores Okore til Kina

Aab har solgt Jores Okore til Kina

Superligaklubben Aab har solgt 28-årige Jores Okore til kinesiske Changchun Yatai FC. Forsvarsspilleren har underskrevet en treårig kontrakt.

Jores Okore blev i sommeren 2017 hentet i FC København, og inden sit kortvarige ophold i FCK opnåede Okore 47 officielle kampe for engelske Aston Villa – heraf 38 kampe i Premier League. Før tiden i Birmingham-klubben var Okore henholdsvis FC Nordsjælland og B.93 Okores udgangspunkt. 

Da Jores Okore for et halvt års tid siden forlængede sin kontrakt, lavede vi en gentleman-aftalte om, at vi skulle forsøge at finde en løsning, der ville være fordelagtig for både Jores og AaB, og det kan vi fastslå, er tilfældet med salget til Changchun Yatai FC. Jores har igennem tre et halvt år været en stærk og vigtig spiller for AaB, men heldigvis har vi kompetente afløsere i bagkæden, og derfor gav det mening for alle parter at forfølge et klubskifte nu, og Jores ønskes naturligvis fra vores side al mulig held og lykke i fremtiden, siger Aabs sportschef Inge André Olsen. 

Jores Okore opnåede 116 kampe og fem scoringer for AaB.

Share