Imponerende sejr til 24-årige dansker

Imponerende sejr til 24-årige dansker

Danske Jonas Vingegaard fra Jumbo Visma vandt torsdag den hårde femte etape i UAE Tour, og dermed Danmarks World Tour sejr i 2021.

Etapen blev kørt over 170 km fra Fujairah Marine Club til Jabel Jais, hvor der blev afsluttet med en 20 km stigning.

Den unge dansker angreb i slutfasen, og vandt foran Tour de France-vinder Tadej Pogačar 

“Det var meget følelsesladet sejr for mig. Det er næsten to år siden, jeg vandt min seneste sejr. Jeg kom her for at forsøge at gøre det godt i klassementet. Desværre kom jeg ikke med i første gruppe på første etape, så jeg var allerede væk, og led også lidt på den første bjergetape, da jeg havde det svært med varmen”, forklarede den unge dansker efter sejren. “Vores taktik i morges var, at Sepp Kuss skulle angribe på de sidste kilometer, og jeg skulle vente til spurten. Men det blev klart, at det ikke ville blive en spurtfinale, og jeg så en mulighed for at angreb. Jeg er bare virkelig glad, at jeg greb muligheden, og nu har etapesejren”, afsluttede den unge dansker.

Share