Vejle sælger spiller til New York City

Vejle sælger spiller til New York City

Superligaklubben Vejle Boldklub har solgt den 23-årige Malte Amundsen til amerikanske New York City FC.

“Vejle Boldklub og jeg indgik en aftale, da jeg skiftede til klubben. Jeg skulle give den gas og vise, at jeg kunne forløse mit talent og blive en profil på holdet, og dernæst ville klubben sørge for, at jeg kunne komme til udlandet igen. Det har jeg arbejdet målrettet for sammen med Vejle Boldklub. Det har været en fornøjelse at bære den røde trøje og sammen med mine holdkammerater først rykke op, og nu skabe fine resultater i 3F Superligaen. Jeg er sikker på, at holdet med den kvalitet, det besidder, nok skal sikre sig overlevelse i ligaen. Der skal også lyde en stor tak til VBs fans. De har støttet og heppet på mig og holdet fra dag et. Selv i en coronatid har vi kunne mærke dem. Den støtte er jeg taknemmelig for”, forklarer Malte Amundsen.

Share