Pokalsejre til Sønderjyske og AGF

Pokalsejre til Sønderjyske og AGF

Onsdag blev der spillet de to første opgør i kvartfinalerne i Sydbank Pokalturneringen spillet.

I Sundby Idrætspark tog 1. divisionsklubben Fremad Amager, der i sidste runde havde sendt Brøndby IF ud af turneringen, imod superligaklubben Sønderjyske. Udeholdet bragte sig foran efter 37 minutters spil ved Bård Finne, men Amager-holdet havde generelt i de første 45 minutter havde to skud på træværket og flere andre store chancer. I anden halvleg udlignede franske Maxine Soulas effektive efter flot opspil fra Thor Lange. Men med syv minutter igen blev det 2-1 til superligaklubben via et langskud fra Victor Mpindi  efter at Fremad Amager ikke havde fået bolden ordentlig ekspert væk.

I Aarhus blev det til en sikker 3-1 hjemmesejr til det lokale superligahold på over 2. divisionsklubben B93. Jon Thorsteinsson, Alex Gersbach  og Gift Links scorede for hjemmeholdet, mens Daniel Stickler reducerede i slutfasen.

Returkampene spilles den 11. marts.

OB mod Midtjylland samt Vejle mod Randers FC er de øvrige kvartfinaler. Første kamp er torsdag.