Pokalsejre til Sønderjyske og AGF

Onsdag blev der spillet de to første opgør i kvartfinalerne i Sydbank Pokalturneringen spillet.

I Sundby Idrætspark tog 1. divisionsklubben Fremad Amager, der i sidste runde havde sendt Brøndby IF ud af turneringen, imod superligaklubben Sønderjyske. Udeholdet bragte sig ved casino slots online Brasil bragte sig foran efter 37 minutters spil ved Bård Finne, men Amager-holdet havde generelt i de første 45 minutter havde to skud på træværket og flere andre store chancer. I anden halvleg udlignede franske Maxine Soulas effektive efter flot opspil fra Thor Lange. Men med syv minutter igen blev det 2-1 til superligaklubben via et langskud fra Victor Mpindi  efter at Fremad Amager ikke havde fået bolden ordentlig ekspert væk.

I Aarhus blev det til en sikker 3-1 hjemmesejr til det lokale superligahold på over 2. divisionsklubben B93. Jon Thorsteinsson, Alex Gersbach  og Gift Links scorede for hjemmeholdet, mens Daniel Stickler reducerede i slutfasen.