Fremad Amager-profil til Bulgarien

Fremad Amager-profil til Bulgarien

Emmanuel Toku, der kom til Fremad Amager i efter 2019, og har imponeret med sin store teknik og målfarlighed, skifter nu til bulgarske Botev Plovdiv på en lejeaftale gældende for halvandet år.

”Der var meget interesse for Toku i januar, og det har der været længe. Han er en ung talentfuld spiller, der har været i rivende udvikling. Der har været nogle tilbud fra forskellige klubber i januar måned, og de bud har vi kigget konkret på. Når en spiller skal sælges, skal der kompenseres for hans evner og potentielle udvikling. De bud vi har fået, har ikke ramt den pris, vi mener, han er værd.Som det er lige nu, skal han have muligheden for at bygge et ekstra lag på i den bedste række i Bulgarien på en lejeaftale gældende til sommer 2022,” udtaler Fremad Amagers sportschef Jakob ”Gaxe” Gregersen om spilleren fra Ghana.

Fremad Amager og Botev Plovdiv har samme ejer.

Share