Mike Jensen til HB Køge

Mike Jensen til HB Køge

Den tidligere Brøndby- og Rosenborgprofil Mike Jensen er ny mand i 1. divisionsklubben HB Køge. Den rutinerede, tidligere landsholdsspiller har skrevet en kontrakt på 3,5 år med klubben.

”32-årige Mike Jensen er en kæmpe profil, og en stor spiller med en imponerende karriere i både ind- og udland. Vi har jagtet denne figur, der kan samle holdet og sætte en ny retning både spillemæssigt og kulturelt. Ham har vi fundet nu. Vi har gennem de mange samtaler den seneste måned med Mike Jensen fået bekræftet, at han har alt det, vi har søgt: Lederskab, vinderinstinkt og sult. Masser af sult”, fortæller HB Køges direktør Per Rud.

“Som type og menneske betyder det meget for mig, at jeg føler, at ”jeg hører til”. Sådan har jeg det efter en række møder med HB Køges ledelse og klubbens ejer, Capelli Sport, den seneste måned. Der er ambitioner både på den korte og den lange bane. Klubben er på vej i offensiven med oprykning til Superligaen som det mål, man rækker ud efter de næste år. Den proces vil jeg gerne stille mig i spidsen for”, udtaler Mike Jensen selv.

Share