FCK henter landsholdsspiller

FCK henter landsholdsspiller

F.C. København er enige med Genoa C.F.C. om en aftale, der sender Lukas Lerager fra Serie A klubben til København på en lejeaftale, der under bestemte forudsætninger kan blive gjort til en transfer senere hen.
 
27-årige Lukas Lerager har optrådt 10 gange på det danske A-landshold, mens han på klubplan har spillet for AB og Viborg i Danmark, inden han i 2016 blev solgt til SV Zuite Waregem.

Et år senere gik turen videre til FC Girondins Bordeaux, inden han skiftede til Genoa C.F.C. i januar 2019. I alt er det blevet til mere end 150 kampe for de tre klubber, inden midtbanespiller nu vender tilbage til Danmark og F.C. København.

“Da jeg hørte, at F.C. København var en mulighed for mig, så kunne jeg mærke, at det var en udfordring, som jeg havde masser af motivation omkring. FCK er ikke bare en stor klub i Danmark og Skandinavien, men i høj grad en international klub. Jeg har selv spillet mod FCK med Bordeaux og ved, at det er en klub med store ambitioner om at være med blandt de bedste”, udtaler den nye FCK-spiller.

Share