Dansker udtaget til Tour de France

Dansker udtaget til Tour de France

Nu er det officiel, at Michael Valgren skal køre sit sjette Tour de France. Den 28-årige dansker blev tirsdag udtaget til NTT Pro Cyklings Tour-team sammen med italienerne Giacomo Nizzolo og Domenico Pozzovivo, sydafrikanske Ryan Gibbons, norske Edvald Boasson Hagen, tyske Max Walscheid, østrigske Michael Gogl og tjekkiske Roman Kreuziger. Årets Tour indledes den 29. august i Nice.

Få overblik over Valgren, og alle andre danske rytteres præstationer i Tour’en i den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour, og får det hele store overblik over de danske præstationer i løbet. Bestil bogen nu her.

Til årets Tour de France kan du på Zweeler sammensætte dit Fantasy hold, og vinde store pengepræmier. Læs mere på: Tour de France Fantasy spil.

Share