FCK sælger spiller til AIK

FCK sælger spiller til AIK

FC København har solgt Sotirios Papagiannopoulos til AIK fra Stockholm. Papagiannopoulos har græsk navn, men svensk statsborgerskab, og kommer dermed retur til sit hjemland.

Den 29-årig forsvarsspilleren nåede 71 kampe for FC København.

“Jeg har haft en rigtig god tid i København i en rigtig stor klub med mange utroligt dygtige spillere og trænere. Jeg har lært meget her og skabt gode relationer gennem de seneste to år. Jeg kommer til at savne en masse mennesker, og vil gerne takke alle i klubben, der har taget sig godt af mig her. Jeg er dog snart 30 år, og derfor er det vigtigt for mig, at jeg bliver mere fast del af et hold rent kampmæssigt. AIK er en ambitiøs og stor klub, ligesom Stockholm er en fantastisk by, så jeg ser frem til at komme i gang der,” udtaler Sotirios Papagiannopoulos til fck.dk.

Share