Chris Froome ikke med i Tour de France

Chris Froome ikke med i Tour de France

Team Ineos Grenadiers har offentliggjort, at de stiller med følgende hold i årets Tour de France: Andrey Amador (Costa Rica), Egan Bernal (Colombia), Richard Carapaz (Ecuardor), Jonathan Castroviejo (Spanien), Michal Kwiatkowski (Polen), Luke Rowe (Storbritannien), Pavel Sivakov (Rusland) og Dylan van Baarle (Holland). Ryttere fra otte forskellige nationer!

Dermed blev der ikke plads til to tidligere Tour-vindere. Chris Froome skal i stedet satse på Vuelta a Espana og Geraint Thomas på Giro d’Italia.

Richard Carapaz, der sidste år vandt Giro d’Italia skal debutere i Tour’en i år. Men sidste års vinder Egan Bernal er naturligvis kaptajn for det britiske team. “Vi har analyseret tæt, hvordan vi kan vinde Tour de France i år og vi har et passioneret team samlet om et fælles formål, klar til job”, udtaler teammanager Sir Dave Brailsford. Med en enkelt undtagelse, Vincenzo Nibali i 2014, har teamet, der tidligere hed Team Sky, vundet Tour de France hvert år siden 2012. Froome har fire sejre, Bradley Wiggins, Bernal og Thomas hver en.

Årets Tour indledes den 29. august i Nice.

Få overblik over danske rytteres præstationer i Tour’en i den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Bestil bogen nu her.

Til årets Tour de France kan du på Zweeler sammensætte dit Fantasy hold, og vinde store pengepræmier. Læs mere på: Tour de France Fantasy spil.

Share