Dansker kan komme til Tour’en med australsk team

Dansker kan komme til Tour’en med australsk team

Danske Christopher Juul-Jensen er med den trup på elleve ryttere, der kan komme til at køre Tour de France med det australske Mitchelton-SCOTT team. Otte ryttere skal med. Juul-Jensen har to gange tidligere kørt Tour’en (2019 og 2016). Han har kørt på det australske team siden netop 2016, og karrierens største triumfer er sejren i PostNord Danmark Rundt i 2015 og på en etape i Schweiz Rundt i 2018.

Mitchelton-SCOTT kører uden klassement-ryttere i Tour’en, og satser, som sidste år, primært på etapesejre.

Christopher Juul-Jensen er i øvrigt også i truppen til Giro d’Italia, der køres til oktober.

Den 29. august indledes Tour de France.

Husk at den 6. juli udkom den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour, og får det hele store overblik over de danske præstationer i løbet. Bestil bogen nu her.

Share