Belgisk profil forlænger kontrakt med Mads Pedersens team

Belgisk profil forlænger kontrakt med Mads Pedersens team

Klassikerprofilen Jasper Stuyven har forlænget sin kontrakt med Trek-Segafredo, hvor han er holdkammerat med den danske verdensmester Mads Pedersen, så kontrakten gælder til og med 2022. Belgiske Stuyven har kørt på teamet siden det blev skabt i 2014, og er den rytter på teamet, der har været der længst tid.

“Jeg er begejstret for at kunne fortsætte på Trek-Segafredo, da jeg føler mig hjemme på dette team. Vi har en god gruppe af ryttere og staff og et team, der er 100 procent komittet til hinanden. Her er vi ikke kun kollager, men venner”, udtaler Jasper Styuven i forbindelse med kontraktforlængelsen.

Belgieren er en af de få ryttere, der har hentet en stor sejr i 2020, da han vandt Omloop het Nieuwsblad kort inden sæsonen blev indstillet.

Share