Franskmand vil forsvare sejr i Strada Bianche

Franskmand vil forsvare sejr i Strada Bianche

Den store franske profil på Deceuninck – Quick-Step teamet, Julian Alaphilippe, vil forsvare sin sejr fra sidste års Strade Bianche, når der den 1. august køre WorldTour igen og dette altså med det italienske cykelløb.

Alaphilippe vandt løbet sidste år foran danske Jakob Fuglsang, og sikrede den første franske sejr i det italienske grusløb.

“At vinde sidste år var en fantastisk følgelse og et af mine bedste minder fra sæsonen. Jeg kom til start i stor form, var virkelig fokuseret og havde et stærkt team om mig ind til vi kom til løbets sidste time. Jeg elsker ruten og atmosfære i Strade Bianche og det bliver interessant at genstarte sæsonen her, specielt når det er efter en anden forberedelse end sidste år”, udtaler Julian Alaphilippe

Efterfølgende skal den franske profil køre Critérium du Dauphiné den 12. til 16. august og de nationale mesterskaber den 23. august inden han skal køres sit tredje Tour de France.

Den 29. august indledes Tour de France.

Husk at den 6. juli udkom den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour, og får det hele store overblik over de danske præstationer i løbet. Bestil bogen nu her.

Share