28. oktober 2020

BettingSport.dk

Betting og Sport – Sportsnyheder

Amalie Dideriksen skal køre La Course

BIRDWOOD, AUSTRALIA - JANUARY 17: Arrival / Amanda Spratt of Australia and Team Mitchelton-SCOTT / Celebration / Ruth Winder of The United States and Team Trek-Segafredo / Liane Lippert of Germany and Team Sunweb / Jessica Allen of Australia and Team Mitchelton-SCOTT / during the 6th Santos Women's Tour Down Under 2020, Stage 2 a 114,9km stage from Murray Bridge to Birdwood 383m / @tourdownunder / #UCIWT / TDU / on January 17, 2020 in Birdwood, Australia. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Danmarks bedste kvindelige cykelrytter. Amalie Dideriksen, udtaler til DR, at hun efter DM på Fyn den 23. august tager til Frankrig for at køre La Course endagesløbet i forbindelse med herrernes Tour de France. Dideriksen kender derudover ikke sit løbsprogram på hverken banen eller landevejen.