Dansk træner solgt til England

Dansk træner solgt til England

NordicBet Liga-klubben Vendsyssel FF har solgt deres træner Henrik Pedersen til engelske Sheffield Wednesday, hvor han skal være assisterende cheftræner. Henrik Pedersen har været to og et halvt år i Vendsyssel, og blandt andet ført klubben til en fjerdeplads i ligaen sidste sæson.

“Vi er stolte over at kunne sende Henrik til den engelske Championship, hvor han er blevet tilbudt en stor mulighed som vi ikke vil stå i vejen for”, fortæller bestyrelsesformand hos Vendsyssel FF Jacob Andersen. 

“Jeg er glad for den periode, jeg har haft i Vendsyssel FF, hvor jeg har haft et stærkt samarbejde med bestyrelse, administration, stab, spillere, sponsorer, frivillige og fans. Jeg vil takke alle omkring klubben for opbakningen og for mange gode timer – Jeg ønsker Vendsyssel FF alt det bedste fremover” siger Henrik Pedersen.

Vendsyssel FF har dermed indledt jagten på en ny cheftræner.

Share