Laver aftale med legende efter ti nederlag

Laver aftale med legende efter ti nederlag

Den danske tennisstjerne er inde i en svær periode. Han har tabte de seneste ti af elleve opgør. Senest tabte han onsdag i første runde i Nordic Open i Stockholm, som han vandt sidste år.

Nu melder Rune ud at han har indgået et samarbejde med den tyske tennislegender Boris Becker, der skal fungere som træner for danskeren resten af året. Becker, der har vundet blandt andet Wimbledon tre gange, skal i første omgang hjælpe Holger Rune i de kommende ATP-turneringer i Basel og Paris.

Boris Becker blev i 1985 den yngste vinder af Wimbledon nogensinde, da han sejrede som 17-årig. Han har vundet alle fire Grand Slam turneringer. De senere år har han blandt andet fungeret som træner for Novak Djokovic.

Share