FCK skal møde stærke tjekker i Champions League kvalifikation

FCK skal møde stærke tjekker i Champions League kvalifikation

De danske mestre, FC København, besejrede onsdag suverænt, foran 20.886 tilskuere, islandske Breidablik med 6-3 i Parken og vandt dermed opgøret over to kampe i anden runde af Champions League-kvalifikationen.I tredje runde skal FCK møde tjekkiske Sparta Prag, der trænes af danke Brian Prise, der tidligere har været assistentræner i FC København.

Der skal spilles tirsdag den 8. august i København og ugen efter, den 15. august i Tjekkiet.

Der var i øvrigt tilskuerrekord til en kamp på tilsvarende niveau onsdag i Parken. Og i øvrigt er FCK nu sikker på at spille europæisk gruppespil for 16. gang i de seneste 18 sæsoner. Taber de mod Sparta Prag skal der spilles Europa League-playoff. Her ryger taberen i Conference League-gruppespil.

Share