Se ruten og deltagende teams i PostNord Danmark Rundt 2023

Se ruten og deltagende teams i PostNord Danmark Rundt 2023

Mandag er ruten til PostNord Danmark Rundt 2023 blevet præsenteret på et pressemøde i Helsingør. Der skal køres den 15. til 19. august. Det bliver løbets 32. udgave. Løbet kommer til at bestå af 728 kilometer fordelt på fem etaper. 140 ryttere, der klikker i pedalerne fordelt på 20 teams. 

Etaperne i PostNord Danmark Rundt 2023:
1. etape, 15. august, Aalborg – Aalborg, 170 km
2. etape, 16. august, Kjellerup-Silkeborg, 164 km
3. etape, 17. august, Vejen-Vejle, 207 km
4. etape, 18. august, Kalundborg-Bagsværd, 171 km
5. etape, 19. august, Helsingør (enkeltstart), 16 km

Nye byer på postnord Danmark Rundt-landkortet er: Vejen og Bagsværd, mens Vejle er den by i 2023-udgaven, som flest gange har været vært for løbet.

20 teams skal deltage. Heriblandt følgende World Tour teams: EF Education-EasyPost, Trek Segafredo, Team DSM, Soudal-Quick Step og Alpecin-Deceuninck.

Af Proteams deltager Bingoal WB, Lotto-Dstny, Q36.5 Pro Cycling Team, Team Flanders Baloise, Team Novo Nordisk, Tudor Pro Cycling, Uno-X Pro Cycling Team og Human Powered Health og Bolton Equities Black Spoke.

Følgende continentals team er med: BHS-PL Beton Bornholm, ColoQuick Cycling og Leopard TOGT Pro Cycling.

Desuden deltager traditionen tro også PostNord Landsholdet med de bedste ryttere fra de teams, der ikke deltager i løbet.

Jens Kasler, sportslig ansvarlig for postnord Danmark Rundt, og dermed ansvarlig for bl.a. ruter og kontakt med de deltagende teams, knytter disse kommentarer til det kommende løb:
”Jeg synes, at det igen i år er lykkedes at skabe et spændende og seværdigt felt, med fem World Tour-hold og ni ProTeams kan vi kun være tilfredse. Sidste år præsenterede vi måske det stærkeste felt nogensinde i løbets historie, men også i år er det min forventning, at feltet vil have besøg af nogen af verdens bedste pedalatleter.”

Husk at få købt dine cykelbøger via www.sportsbog.dk.

Share