Deltag i Fantasy Spring Classic og vind penge på din cykelviden

Deltag i Fantasy Spring Classic og vind penge på din cykelviden

Lørdagens Omloop Het Nieuwsblad er den traditionelle åbning af foråret i cykelsporten. Og også udgangspunktet for Fantasy Spring Classics spillet hos Zweeler, der er samarbejdspartner for CyclingWorld.dk. Præmiepuljen starter i år med kr. 59.614 og 1. præmien er på kr. 11.177,-

De sytten vigtigste løb er inkluderet i Fantasy Spring Classics, og alle ryttere har fået en værdi. Wout van Aert og Mathieu van der Poel fører listen til henholdsvis 50 og 48,5 millioner. Det er op til spillerne at sammensætte det bedst mulige hold bestående af tyve ryttere og at forudsige vinderne af de store klassikere. Når løbet er startet, kan du læne dig tilbage og slappe af.

Klik her for at gå direkte til Manager Forårklassikerspil

Fantasy Spring Classics Men starter lørdag 25. februar 2023 kl. 11:15 CET.

Du har et budget på 300 millioner euro til at købe de 20 ryttere for, som du tror, vil få flest point i Fantasy Spring Classics Men.
Spillet koster dkr 74.52 pr. hold

Klik her for gå direkte til registering.

Share