FC København køber portugiser af Benfica

FC København køber portugiser af Benfica

F.C. København har købt offensivspilleren Diogo Gonçalves af portugisiske Benfica. Den 25-årige portugiser tiltræder i København på en aftale, der gælder de kommende fire år.

Diogo Gonçalves fik sin fodboldopvækst i Benficas ungdomsafdeling, inden han i 2017 rykkede op i førsteholdstruppen. Han har desuden optrådt på alle portugisiske ungdomslandshold fra U15 til U21-landsholdet.

”Diogo har alle forudsætninger for at blive en profil for F.C. København,” siger sportsdirektør Peter Christiansen.

For cheftræner Jacob Neestrup er tilgangen af Diogo Gonçalves en velkommen forstærkning: ”Vi har hele tiden sagt, at vi er meget tilfredse med truppen, og derfor er det kun høj kvalitet, der er interessant for os. Det får vi med Diogo, der giver os endnu flere kort på hånden, både på kort og længere sigt.”

Share