Direktøren forlader Fremad Amager

Direktøren forlader Fremad Amager

NordicBet liga-klubben Fremad Amager har været i stormvejr den seneste tid. Der er kommet nye ejere. Nu har også direktør Allan Ravn forladt klubben.

”I min orlovsperiode har jeg haft tid til at tage alt ind og se tilbage på en både fantastisk og hektisk tid som CEO i Fremad Amager, siden jeg indtrådte i juni 2020. Tiden er kommet til at give depechen videre, og prioritere mit arbejdsliv anderledes, hvilket er det rigtige for mig personligt og ligeledes for ejerkredsen, som herfra skal sætte deres præg på fodboldklubben. I en periode på to år i sådan en type virksomhed, formår man at komme tæt på rigtig mange mennesker, og der er mange at takke for både opbakning og samarbejde undervejs i en tid, hvor covid-19, tre forskellige ejere og en truende konkurs satte sit præg. Jeg vil her til sidst benytte lejligheden til at ønske ejerkredsen, ledere, trænere, spillere, samarbejdspartnere og fans alt held og lykke fremover,” lyder det fra Allan Ravn.

Share