Danmark bliver eneste nordiske VM-deltager

Danmark bliver eneste nordiske VM-deltager

Det lykkedes ikke for Sverige at kvalificere sig til det kommende fodbold VM i Qatar. Dermed bliver Danmark eneste nordiske deltager ved mesterskaberne. Sverige tabte deres playoff-finale 0-2 til Polen. Desuden kvalificerede Portugal sig via en sejr over Nordmakedonien, der tidligere har slået Italien ud.

I Sydamerika har Peru via en sejr over Paraguay sig til en playoff kamp om en VM-plads, hvor de skal møde vinderen af opgøret mellem Australien og De Forenede Arabiske Emirater.  Brasilien, Argentina, Uruguay og Ecuador har tidligere kvalificeret sig til VM fra den sydamerikanske kvalifikation.

Fredag trækkes der lod om gruppeindelingen ved VM i Qatar, der skal afvikles den 21. november til 18. december, bliver den 22. udgave af en VM-slutunde, og får deltagelse af 32 hold.

Share