Fremad Amager henter spiller i Italien

Fremad Amager henter spiller i Italien

NordicBet liga klubben Fremad Amager har skrevet kontrakt med 20-årige Noah Crone.

Crone blev tilbage i januar 2021 solgt til U.S. Lecce fra FC Nordsjælland efter flotte præstationer på Akademiet og ungdomslandholdene. Siden da har den ærgerrige angriber spillet for Lecce Primavera (ungdomsrække) i Italien.

“Det har været en rigtig god proces med både Noah og Lecce, der begge har ønsket en god afvikling af den her aftale. Noah har udvist stor interesse i at give den alt, den kan trække i Fremad Amager. Derfor er vi også kommet frem til en god lang aftale, hvor han har mulighed for at bygge på i udviklingen. Han har et stort potentiale, hvilket han har vist på dansk grund i ungdomsårene, og har derudover et rigtig fighter-hjerte, der passer ind med den nuværende trup sammensætning,” udtaler sportschef, Jacob “Gaxe” Gregersen.

Crone er klar til en ny udfordring, og klar til et Sundby Idrætspark med Fremad-fans på lægterne:”Jeg er ekstremt klar til den her udfordring. Efter samtaler med Fremad Amager, var jeg opsat på at starte et nyt kapitel i en klub, der giver tid og plads til de unge spillere. Lige nu glæder jeg mig til at komme på banen med drengene og starte det hårde arbejde, der venter mig. Jeg kommer ikke tilbagelænet for at se tingene an. Der skal fuld knald på til min første træning om halvanden time. Jeg glæder mig til gode oplevelser med fansene i Sundby Idrætspark i en vigtig forårssæson,” siger Crone.

Share