Europamestre skal køre i Ballerup

Europamestre skal køre i Ballerup

Tidligere har det været meldt ud af de forsvarende vindere af løbet og aktuelle europamestre i parløb hos herrerne, hollænderne York Havik og Jan Van Schip, deltager i DBCs 3-dagesløb, der skal køres i Ballerup Super Arena den 11. til 13. november.

Nu ligger det også fast, at europamestrene i parløb hos kvinderne, briterne Katie Archibald og Neah Evans deltager i det danske 3-dagesløb. Det britiske par blev for et par uger siden europamestre i schweiziske Grenchen foran danskerne Amalie Dideriksen og Julie Leth.

27-årige Archibald er også olympisk mester i parløb fra Tokyo, hvor hun vandt sammen med Laura Kenny-Trott. Ved OL 2016 i Rio var Archibald en del af det britiske hold, der vandt guld i holdforfølgelse. Archibald er desuden mange gange både verdens- og europamester i forskellige discipliner.

31-årige Evans var også en del af det britiske hold, der vandt sølv i holdforfølgelse i Tokyo. Hun har netop også vundet bronze ved det kørte EM i Grenchen i udskilning og har tidligere vundet EM i både holdforfølgelse og individuelt forfølgelsesløb.

Altså to af verdens absolut bedste baneryttere, der har meldt dig klar til DBCs 3-dagesløb.

Der skal ved DBCs 3-dagesløb køres både for herre- og kvindeelite plus et talentløb samt et såkaldt Miniløb for drenge og piger mellem 12 og 14 år.

Billetter kan købes via dette link.

Share