FC København har købt sydafrikaner

FC København har købt sydafrikaner

F.C. København har købt den sydafrikanske landsholdsspiller, Luther Singh, af S.C. Braga i Portugal. Han tiltræder med øjeblikkelig virkning på en aftale til sommeren 2025 og får trøje nummer 7.

24-årige Singh var sidste sæson udlejet fra Braga til FC Pacos De Ferreira, der blev nummer fem i den bedste portugisiske række. Denne sommer var han en del af det sydafrikanske OL-hold ved legene i Tokyo.

Luther Singh, der er kantspiller, kom som 18-årig til GAIS i Sverige fra Stars of Africa akademiet, inden han i 2017 skiftede til S.C. Braga. Herfra har han været udlejet til GD Chaves, Moreirense FC og altså senest FC Pacos de Ferreira.

I alt er han noteret for 67 kampe i den bedste portugisiske række, hvor han har scoret 10 mål. Senest blev det til fem mål og fem assists for FC Pacos de Ferreira, der sidste sæson kvalificerede sig til europæisk fodbold.

Share