Fremad Amager sælger spiller til Norge

Fremad Amager sælger spiller til Norge

Fremad Amager fra fodboldens 1. division har solgt Felix Winther til Tromsø IL i den bedste norske række. Winther, der oprindeligt er fra Amager nåede at spille to år i Fremad Amager efter en fortid hos FC København.

”Jeg kom til klubben for små to år siden direkte fra ungdomsfodbold. Det var en helt ny start for mig, og jeg skulle pludselig til at lære at spille “voksenfodbold”. Det har været to år med op- og nedture, som det jo oftest vil være som fodboldspiller, men jeg har altid følt mig godt tilpas i Sundby Idrætspark. Jeg har lært utrolig meget af både medgangen og modgangen i min tid i Fremad, hvilket også har gjort, at jeg føler mig klar til det næste skridt i min karriere. Jeg er stolt og glad for at jeg nu kan få muligheden for at prøve mig selv af i den bedste norske række, og glæder mig til et nyt eventyr. Jeg kan dog sige med sikkerhed; Det er ikke sidste gang, jeg er i Sundby Idrætspark. Det er noget for sig selv!” udtaler Felix Winther.

Share