Esbjerg fB fyrer træner

Esbjerg fB fyrer træner

Esbjerg fB fra fodboldens 1. division har valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Olafur Kristjansson med øjeblikkelig virkning grundet manglende, sportslige resultater. Dette efter klubbens nederlag mandag hjemme til FC Fredericia.

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen udtaler:

“Efter en flot indledning på sæsonen må vi sande, at pointhøsten efter vinterpausen ikke har været godkendt, og vores mål om at vende retur til Superligaen til sommer ikke lader sig gøre. Samtidig sætter vi en ny retning for fremtidens EfB, og tager i den forbindelse afsked med Olafur Kristjansson. Vi ønsker Olafur held og lykke fremover, og takker for et godt samarbejde”.

Derudover fritstilles assistenttræner Claus Nørgaard, der til sommer tiltræder i Vejle BK.

Lars Vind vil lede holdet i sæsonens resterende tre kampe, inden han vender retur til sin stilling som akademichef.

Arbejdet med at finde en ny cheftræner i EfB fra næste sæson igangsættes nu.

Share